Hüseyin Sözlü’den, balıkçı ve kasaplara yeni yer sözü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Balıkçılar Pazarı ile Kasaplar Çarşısını ziyaret etti, esnafın sorunlarını dinledi.İlk olarak Balıkçılar Pazarı’na giden Hüseyin Sözlü’yü burada Kasaplar Odası Başkanı Saruhan...

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Sözlü’den, balıkçı ve kasaplara yeni yer sözü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Balıkçılar Pazarı ile Kasaplar Çarşısını ziyaret etti, esnafın sorunlarını dinledi.

İlk olarak Balıkçılar Pazarı’na giden Hüseyin Sözlü’yü burada Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ve balıkçı esnafı karşıladı. Hüseyin Sözlü, işyerlerini tek tek gezerek, balıkçı esnafının sorunlarını dinledi. Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Balıkçılar Pazarı ile Kasaplar Çarşısı’nı her gün bin 500-2 bin civarında insanın alış veriş yapmak için ziyaret ettiğini ve en büyük sorunlarından birinin otopark olduğunu ifade etti.

Mekanlarının elverişsiz olmasını da dile getiren Yağmur, Sözlü’den sorunlarının çözülmesi için destek istedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, “Kısa bir süre önce göreve geldik. Seçim öncesi sorunlarınızın çözüleceğine dair söz vermiştik. Adana’da balıkçıların sorunlarını çözerken, Adana’ya yakışan bir mekan armağan edeceğiz.” dedi.

Balıkçılar ve kasaplar için ayrı yerler yapmak istediklerini anlatan Hüseyin Sözlü, buraların hem balığın halka arz edildiği hem de pişirilip sunulduğu çağdaş yerler olacağını kaydetti. Başkan Hüseyin Sözlü, esnafın sıkıntılarını ortadan kaldırmak istediklerini söyleyerek, “Kendini seçen halkına, seçildikten sonra da yakın duran bir belediye başkanı olacağım. Adanalıları birlik ve beraberlik içinde tutan bir belediyecilik anlayışı ile çalışacağız. Her şeyden önce Adana’da kardeşliği, kaynaşmayı diri tutacağız. Hemşehrilerimize hizmet edip, onları yüceltmek, şehre hizmet edip şehri yüceltmek, ülkemize ve milletimize hizmet edip onları yüceltmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Hüseyin Sözlü, menfaat şebekelerine değil halka hizmet edeceklerini söyledi ve “Hemşehrilerimiz bizi seçti, biz de onlara layık olabilmenin mücadelesini vereceğiz ve çok çalışacağız. Halkın bize verdiği bu görev bizim için büyük bir şeref.” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Sözlü, Balıkçılar Pazarı’nın ardından Kasaplar Çarşısı’na geçti. Burada da tüm esnafı tek tek dolaşan Başkan Sözlü, esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

CİHAN

Yorumlar