Hüseyin Sözlü ve Zeydan Karalar birlikte asfalt denetimi yaptı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Denizli Mahallesi’ne uzanan bölümünde Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen asfalt çalışmasını denetledi....

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Sözlü ve Zeydan Karalar birlikte asfalt denetimi yaptı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Denizli Mahallesi’ne uzanan bölümünde Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen asfalt çalışmasını denetledi. Sözlü ve Karalar daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli Mahallesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Başkan Hüseyin Sözlü, yol çalışmasının hızla devam ettiğini belirterek, “Allah nasip ederse belediyemizin öncelikli işleri bunlar olacak. Bu saatten sonra Adana’da yeni belediyecilik anlayışı, şehrin önünü açmak için işleyecek. Şehrin yeni imar düzenlemesini yapacağız. Şehri; halk ve müteşebbis, belediyenin önderliğinde yeniden kuracak. Her şey bizzat kamu kaynaklarıyla yapılmaz. Şehrin rotasını, hedefini belirlemek lazım.” dedi.

İlçe belediye başkanlarıyla da kendi ilçelerinde işbirliğini öne çıkaracaklarını anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, şunları söyledi: “Siyasi rekabetimizi seçim zamanlarına hapsedeceğiz. Farklı siyasi partilere mensup olabiliriz fakat halkımızın bize verdiği yetkiyi doğru anlayarak şehrin, halkın, ülkemizin yararına bir işbirliği ortaya koyacağız. Bu noktada Adanalı görecek ki hiçbir tereddüde mahal vermeyeceğiz. Seyhan’dan Çukurova’ya, Sarıçam’dan Yüreğir’e başkanlarımızla işbirliği içinde Adana’nın her noktası yıldız gibi parlayacak ve yükselecek.”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da birlikte çalışmanın gücünü herkesin göreceğini ifade ederek, “Millet bize Adana’ya hizmet edelim diye görev verdi. 30 Mart’tan sonra siyaset şapkası çıkmıştır. Birlikte olmanın, birlikte davranmanın, birlikte hizmet etmenin ne kadar olumlu olduğunu, ne kadar iyi şeyler getireceğini bu dönemin sonunda herkes görecek. Bizim birlikteliğimiz bütün Adana dinamiklerini bir araya getirdi. Biz sevgili başkanımızla birlikte bu işin öncüsüyüz ve öncüsü olmaya devam edeceğiz. Dönem sonuna dek bu birlikteliğimiz Adana’nın lehine devam edecek. Vatandaş da müteahhit de işadamı da memnun olacak. İstihdam kaynaklarının arttığı bir şehir haline geleceğiz. Birlikte çalışıyoruz ve buna devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Hüseyin Sözlü, yol genişletme çalışmalarının denetlenmesinin ardından bölge sakinleriyle çay içti, dert dinledi, sohbet etti. CİHAN

Yorumlar