Hüseyin Sözlü Kozan Belediyesi’ni ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan’da hizmete giren Özel Ortadoğu Hastanesi’nin açılışının ardından Kozan Belediyesi’ni ziyaret etti.Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret eden Hüseyin Sözlü,...

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Sözlü Kozan Belediyesi’ni ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan’da hizmete giren Özel Ortadoğu Hastanesi’nin açılışının ardından Kozan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret eden Hüseyin Sözlü, Kozan’a şube açtıkları için Özel Ortadoğu Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti. Hastane açılışını Kozanlı hemşehrilerinin nitelikli sağlık hizmeti almasının ötesinde Kozan’ın niteliğini artıran bir yatırım olarak değerlendiren Başkan Sözlü, Kozan’a hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim ve sağlık konusunun faturasının olmayacağını kaydeden Musa Öztürk, “Özel Ortadoğu Hastanesi yöneticilerine Kozanlılar adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü de bizi ziyaret ederek onur vermişlerdir” şeklinde konuştu.

Başkan Hüseyin Sözlü’nün Kozan ziyaretine İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ve Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de katıldı. CİHAN

Yorumlar