Hüseyin Çelik: Yetimin hakkına uzanan eli kırmak hepimizin namus borcu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Tüyü bitmemiş yetimin hakkına kim el uzatıyorsa, ama bu el kimin eli olursa olsun o eli kırmak hepimizin namus borcu olması lazım.

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik: Yetimin hakkına uzanan eli kırmak hepimizin namus borcu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Tüyü bitmemiş yetimin hakkına kim el uzatıyorsa, ama bu el kimin eli olursa olsun o eli kırmak hepimizin namus borcu olması lazım." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’e gelen Hüseyin Çelik, Eruhlular Derneği’nde gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. 17 Aralık süreci ile ana muhalefetin değirmenine su taşındığını ifade eden Çelik, "Bakın insanlar kendisi ne ise başkasını da öyle zanneder. Önce şunun altını çizeyim. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına kim el uzatıyorsa ama bu el kimin eli olursa olsun o eli kırmak hepimizin namus borcu olması lazım." diye konuştu.

17 Aralık olmasaydı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim meydanlarında söyleyecek lafının olmayacağını ileri süren Çelik, şunları kaydetti: "Bu 17 Aralık'ı yapanlar şunu bilsinler ki muhalefetin değirmenine su taşıyorlar. Allah aşkına 17 Aralık olmasaydı Kemal Kılıçdaroğu meydanlarda ne söyleyecekti. Söyleyecek projesi var mı ? Ama bu memlekette kim vatandaşın yanında, kim çalışıyor bu belli. Kılıçdaroğlu’nun söyleyecek sözü yoktu. Peki Bahçeli ne diyecekti? Bahçeli yine ihanet ettiniz diyecekti, hıyanet ettiniz diyecekti, teröre teslim oldunuz diyecekti, İmralı diyecekti. O yine idare edecekti. Ama bu heriflerin söyleyecek sözleri yoktu. Ama vatandaşımız hanyayı Konya’yı çok iyi biliyor."

CİHAN

Yorumlar