Hüseyin Çapkın veda etti

İstanbul merkezli yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu sonrası görevinden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, mesai arkadaşları ile vedalaşarak emniyet müdürlüğünden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çapkın veda etti

İstanbul merkezli yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu sonrası görevinden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, mesai arkadaşları ile vedalaşarak emniyet müdürlüğünden ayrıldı. Çapkın'ın vedasında duygusal anlar yaşandı.

Ani bir kararla görevinden alınarak merkez valisi olarak atanan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, mesai arkadaşlarına veda etti. Daha önce yaptığı merkez valisi olarak görevlendirildiği yönündeki açıklamasının ardından eşyalarını toplayan Çapkın, akşam saatlerinde makamından ayrıldı. Ayrılırken çalışma arkadaşları ve polislerle vedalaşan Çapkın, kapıda nöbet tutan polislerle de selamlaşarak vedalaştı. Basın mensuplarına el sallayarak kendisini bekleyen araca yönelen Çapkın, şehit yakını olan Ayşe Mezzek ile de vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı veda sırasında Mezzek, Çapkın'ı alnından öperek uğurladı.

Bu arada Çapkın, makamındaki eşyalarını da topladı. Toplanan eşyalar kolilere konularak Çapkın'ın aracına taşındı
CİHAN

Yorumlar