Hurdaya Dönen Araçtan Mucize Gibi Kurtuluş

Gümüşhane'de gece yarısı meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı. Hurdaya dönen her iki araçta bulunanlar da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Google Haberlere Abone ol
Hurdaya Dönen Araçtan Mucize Gibi Kurtuluş

Gümüşhane'de bu gece ½ si meydana gelen seyrüsefer kazasında kusurlu sollama oluşturan araba karşı yönden gelen öteki otomobille çarpıştı. Hurdaya dönen her iki araçta bulunanlar da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

HATALI SOLLAMA

Edinilen bilgiye oranla Gümüşhane-Bayburt Karayolu'nun Eskibağlar Mahallesi'ndeki petrol istasyonu yakınlarında saat 22.45 dolaylarında meydana gelen kazada kusurlu sollama yaptığı iddia edilen Y.Y yönetimindeki Bağlarbaşı istikametine giden 29 AB 055 plakalı araba karşı yönden halı sektör maçından döndükleri öğrenilen Mustafa Şeren (43) yönetimindeki 61 HA 910 plakalı otomobile çarptı.

80 METRE SÜRÜKLENDİ, 2 LASTİĞİ KOPTU

Çarpmanın etkisiyle takribî 80 m. sürüklenen aracın sol iki lastiği de yerinden koparken, çarptığı otomobilde olan sürücü Şeren, Serkan Kayhan (30) ve Bayram Ergün (30) sıkıştıkları araçtan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Belediye İtfaiye ekipleri sebebi ile çıkarılarak 112 Acil Servis ambulansları ile Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yaralıların sıhhat durumlarının iyi bulunduğu öğrenilirken, olayın arkasından kazaya neden bulunduğu anlatım edilen Y.Y'nin Beşiktaş maçının arkasından gol sevincini yaşadığı ve kazanın arkasından da aracından kaçtığı iddia edildi.

Kaza sebebiyle Bayburt-Gümüşhane-Trabzon karayolu takribî yarım saat trafiğe kapandı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar