Hülya Avşar, Manisa'da ödül törenine katıldı

Sanatçı Hülya Avşar, Manisa’da 474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hülya Senior Tenis Cup Turnuvası'nın dereceye giren sporcuların ödül törenine katıldı. Avşar, tören sonunda gösteri maçı...

Google Haberlere Abone ol
Hülya Avşar, Manisa'da ödül törenine katıldı

Sanatçı Hülya Avşar, Manisa’da 474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hülya Senior Tenis Cup Turnuvası'nın dereceye giren sporcuların ödül törenine katıldı. Avşar, tören sonunda gösteri maçı yaptı.

Manisa’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında bu sene ilki düzenlenen Hülya Senior Tenis Cup sona erdi. Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü’nde sanatçı ve tenisçi Hülya Avşar’ın katılımıyla ödül töreni düzenlendi. Turnuvada dereceye giren sporcuların kupalarını sanatçı Hülya Avşar, Manisa Vali Vekili Necmettin Yalınalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar ve Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel verdi.

Sanatçı Hülya Avşar, burada yaptığı konuşmada, Manisa’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Tenise hizmet etmenin hayatının en önemli, en güzel duygularından bir tanesi olduğunu dile getiren Avşar, “Dolayısıyla tenise hizmet eden, gönül vermiş, bu turnuvanın gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

    

    Hülya Cup sayesinde bu sene bir sporcuya protez bacak takıldığını belirten Avşar, “Daha doğrusu artık Manisa’nın da bu çorbada tuzu var ve o çocuk üç yarışta da birinci oldu. Burada olmaktan çok mutluyum. Burada tenis oynamaktan çok mutlu oldum. İnşallah bundan sonrada devam eder. Hülya Cup Türkiye’nin birçok yerinde yapılmaya başlandı. Çok oldu, git gide büyüyor, yayılıyor. Tenis seviliyor.” diye konuştu.

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de 474. yılını kutladıkları Uluslararası Mesir Macunu Festivali’ni geçtiğimiz pazar günü tamamladıklarını söyledi. Ergün, ancak onun devamı niteliğinden bu sene ilkini gerçekleştirdikleri ulusal noktada yaptıkları Hülya Cup Turnuvası’nın inşallah önümüzdeki seneden itibaren Manisa’nın hem adının duyulması, marka şehir olması ve gelişimi noktasında bu tenis turnuvasını uluslararası boyutta yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediye olarak bütün katılımcılar, bütün kamu kurumları ve dernekler olarak bu gelişim ve festivalin uluslararası boyutta daha tanınabilir noktasında olması sebebiyle her türlü çalışmaların içerisinde olacağız. İnanıyorum bu ilk defa yapılan Hülya Cup Tenis Turnuvası inşallah çok daha güzel bir şekilde Manisa için gerçekleşecektir önümüzdeki senelerde. Bu güne kadar mevcut tenis sahalarının yapımı noktasında belediye olarak verdiğimiz bütün katkıları bunda sonra yapacağız.” ifadelerini kullandı.

    

    Yapılan konuşmalar ve ödül törenin ardından, sanatçı Hülya Avşar gösteri maçı yaptı. CİHAN

Yorumlar