Hulusi Akar'ı Fetullah Gülen'le görüştürmek istemişler

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı Fetullah Gülen ile görüştürmek istediği ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
Hulusi Akar'ı Fetullah Gülen'le görüştürmek istemişler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız kanalına yaptığı açıklamada, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifasını sunup sunmadığı sorusuna, "istifa kararının bana ait olduğunu bildirdiler, biz de müdahalede bulunmadık. Şu anda görevlerine devam edecekler" dedi. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar'ı Gülen'le görüştürmek istediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız medyasına konuştu. France 24 kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstifa kararının bana ait olduğunu bildirdiler, biz de müdahalede bulunmadık. Şu anda görevlerine devam edecekler" dedi.

France 24 kanalına açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı "İstihbaratta bir eksiklik vardı, bir başarısızlık söz konusuydu" dedi. Erdoğan'a Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifalarını sunup sunmadığını da soruldu. Erdoğan, şimdilik bir karar alınmadığını söyledi.

Erdoğan, "istifa kararının bana ait olduğunu bildirdiler, biz de herhangi bir müdahalede bulunmadığımız için şu anda görevlerine devam edecekler" dedi.

Cumhurbaşkanı şu anda bir geçiş dönemi yaşandığını da vurguladı. "Yolda at değiştirmek doğru bir karar değil" dedi.

Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı Gülen'le görüştürmek istediklerini söyledi.
Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Bu terörist yapıyı kurumlarımızdan temizleyeceğiz. Atılacak bir adım olursa, bunu Başbakan'la
birlikte atarız."

Yorumlar