"Hükümetin yanlışlarını anlatmak düşmanlık değil birilerini uyandırmaktır"

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, hükümetin yanlışlarını anlatmanın; düşmanlık kin, nifak, husumet tohumu ekmek değil, birilerini uyandırmak olduğunu söyledi. Mersin'in Mut ilçesindeki kayısı festivaline katılan MHP Genel Sekreter...

Google Haberlere Abone ol
"Hükümetin yanlışlarını anlatmak düşmanlık değil birilerini uyandırmaktır"

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, hükümetin yanlışlarını anlatmanın; düşmanlık kin, nifak, husumet tohumu ekmek değil, birilerini uyandırmak olduğunu söyledi.

Mersin'in Mut ilçesindeki kayısı festivaline katılan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel burada yaptığı konuşmada, "Bugün ülkemiz kevgire ve yol geçen hanına dönmüş durumda. Suriyesi öyle, Ermenistan öyle, Irak öyle. Türkiye’nin, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslarda sözü geçen bir ülkeydi. Şimdi sözü yerlerde sürünüyorsa bunun hesabını sormayalım mı? 12 yıldır nereden nereye geldiğimizi, milletimizle bunu paylaşmayalım mı? Bizim kimseye hakaret ettiğimiz yok. Haramın ve her türlü suistimalin göbeğinde kim terliyorsa, onu söyleyeceğiz. Biriside bize söyleyecek, konuşacak. Türk İslam ülkücüleri, Türk milletinin dünya devletler arasında öncü olmasını, devletinin lider ve adil bir devlet olmasını ister.” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'DE İNSANLAR HER GÜN SOSYAL CİNNET GEÇİRİYOR.

Türkiye’nin her gün sosyal cinnet geçirdiğini anlatan Bozyel konuşmasını şöyle sürdürdü; ”Ülkede her gün intiharlar yaşanıyor. Kızlarımız çocuklarımız geceleri tek başına sokağa çıkamıyor. Beni bağışlayın hanımefendilerden özür diliyorum. Her geçen gün tecavüzlerin sayısı artıyor. Bunları konuşmayalım mı? Milletimiz bu mu? Bu millete ne oldu. Hangi sebeplerden dolayı bu noktaya geldi. Necip milletin torunları 12 yıl AKP iktidarının ,10 yıl içerisinde sadece 1 milyon 183 bin kişi evlilik gerçekleşiyor. Yine 10 yıl içerisinde 1 milyon 150 bin kişi boşanmışsa, bu aile parçalanmasının üzerine onları düşünmeye sevk edecek açıklamalar yapmayacağız mı? Bunları söyleyeceğiz. Bu düşmanlık kin, nifak, husumet tohumu ekmek değil, birilerini uyandırmaktır. Milletimiz ile paylaşmaktır. Eğer hükümet, bu memlekette 20 milyon fakiri doyurduğunu söylüyor. 18 yıl yurt dışında sosyal pedagog ve işçi olarak çalışmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Bu milletimizin alnına sürülmüş bir karadır. 20 milyon fakiri doyuruyoruz deyin ve birde onu pankartlarla asın. Bu milletimizin ne geçmişine ne de mazisine ne de geleceğini yakışır. Eğer evlatlarımız geleceğinden emin değilse, icralık olan insanlar intihara gidiyorsa, eğer notlar bırakıp size iyi bir baba olamadım deyip, çocuklarını yetim bırakıyorsa, ey AKP bunu düşünmek zorundasınız diyorum. Türkiye çok çalkantılı ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor.” ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar