Hükümet konağının inşaatı yeniden başladı

Kırıkkale Hükümet Konağı’nın inşaatı yeniden başladı. Kırıkkale Valisi Ali Kolat, inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Google Haberlere Abone ol
Hükümet konağının inşaatı yeniden başladı

Kırıkkale Hükümet Konağı’nın inşaatı yeniden başladı. Kırıkkale Valisi Ali Kolat, inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Kolat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ait inşaatta da incelemelerde bulundu.

Yeni hükümet binasının inşaatının hızla devam ettiğini açıklayan Kolat, “Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek yapılan bina en kısa süre içerisinde bitirilip ilimize kazandırılacak. Biliyorsunuz günümüzde yapılan inşaatlar teknoloji ve sağlamlık açısından çok büyük titizlikle yapılıyor. Bizim de burada yaptığımız valilik inşaatında toplam 9 blok var. Bina içinde valilik makamı, konferans salonları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Çevre Şehircilik Müdürlüğü, vergi daireleri başta olmak üzere birçok müdürlüğümüz burada hizmet verecek. Bu sayede Cumhuriyet Meydanı’ndaki yoğunluk azalacak. Biz bu inşaatın en kısa sürede tamamlanması için çalışıyoruz. Burada çalışanlara kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu. İncelemelere İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve diğer yetkililer de katıldı.
CİHAN

Yorumlar