HÜDA PAR'dan AK Parti'ye yalanlama

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, AK Partili bazı yetkililerin, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'yi destekleyecekleri yönünde kara propagandalarına devam ettiklerini belirterek, "Bu yalanlar gerçeği yansıtmıyor.

Google Haberlere Abone ol
HÜDA PAR'dan AK Parti'ye yalanlama

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, AK Partili bazı yetkililerin, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'yi destekleyecekleri yönünde kara propagandalarına devam ettiklerini belirterek, "Bu yalanlar gerçeği yansıtmıyor." dedi.

Konu ile ilgili HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman tarafından basına yapılan açıklamada, HÜDA PAR'ın yükselişini hazmedemeyen çevrelerin saldırıya maruz kalmaya devam ettikleri ifade edildi. BDP'lilerin saldırıları yetmezmiş gibi şimdi de AK Parti'lilerin kara propagandasıyla karşı karşıya kaldıklarını belirten Şehmus Akman, AK Partili bazı yetkililerin, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde HÜDA PAR'ın AK Parti'yi destekleyeceği yönünde kara propagandalarına devam ettiklerini, bu yalanların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Daha önceden de benzer yalan ve kara propagandaya karşı açıklamalarının olduğunu ve buna rağmen özellikle AK Parti Kadın Kolları’nın bu yalanlarına devam ettiklerini ifade eden Akman, “Seçimlerin yaklaşıldığı bir dönemde HÜDA PAR’ın Mardin ve ilçelerindeki yükselişini tahammül edemeyen bazı siyasi parti kadın kolları ve belediye meclis adayları, HÜDA PAR’ın Mardin Büyükşehir Belediye seçimlerinde AK Parti'yi destekleyeceği, HÜDA PAR’ın seçmenini AK Parti adayına yönlendireceğine dair kara propaganda ve asılsız sözler asla gerçeği yansıtmıyor. Biz buradan bir kez daha diyoruz ki bu ve benzer söylentiler tamamen yalan ve iftiradır." diye konuştu.

Ne AK Parti ne de başka herhangi bir siyasi parti ile bir ittifaklarının söz konusu olmadığına dikkat çeken Akman, "Bu yönde yapılan propagandanın halkımız ve kamuoyunca yalan ve iftira olduğunun bilinmesini isteriz. HÜDA PAR, Mardin ve tüm ilçelerinde iddialı bir şekilde seçime girecektir. Özellikle Mardin Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak için ilkeli bir şekilde seçim kampanyasını sürdürmektedir. 31 Mart sabahı başta Mardin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyelerinin de Hür Dava kadrolarının emin ellerine geçmesi için seçim sabahına kadar var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar