Huban Öztoprak’ın cenazesi İstanbul’a gönderildi

Muğla Marmaris'te geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Huban Öztoprak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Huban Öztoprak’ın cenazesi İstanbul’a gönderildi

Muğla Marmaris'te geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Huban Öztoprak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztoprak'ın cenazesi sabah saatlerinde ambulansla Dalaman Havalimanı'na, oradan da uçakla İstanbul'a götürüldü.

28 Aralık Perşembe günü Datça'ya gösteri için giden İstanbul Kumbara Görsel Tiyatrosu ekibini taşıyan minibüs ile hafriyat kamyonunun Marmaris'in Armutalan beldesi Seyirtepesi mevkisinde çarpışması sonucu 26 yaşındaki Huban Öztoprak ağır yaralanmış, Marmaris Yücelen Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı. Ailesi ve yakınları Huban'dan gelecek iyi haberleri beklerken akşam saatlerinde kalbinin durduğu ve yapılan tüm müdahalelerin sonuçsuz kaldığı öğrenildi. 10 gündür yaşam mücadelesi veren genç oyuncu Huban Öztoprak’ın ölüm haberi yakınlarını ve sevenlerini hüzne boğdu. Öztoprak'ın organ yetmezliği ve kalp durması sonucu öldüğü bildirildi. CİHAN

Yorumlar