Huban Öztoprak, son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Huban Öztoprak, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Huban Öztoprak, son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Huban Öztoprak, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına katılan arkadaşları ve ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Marmaris'te geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanıp bitkisel hayata girdiği açıklanan tiyatro sanatçısı 26 yaşındaki Huban Öztoprak, 11 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Huban Öztoprak’ın cenaze namazı bugün Atatöky 5. Kısım Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazına Huban’ın annesi Nurcan Gülhan, babası Efkan Öztoprak, ses sanatçısı Emre Altuğ, tiyatrocu Cihat Tamer, çalışma arkadaşları ve çok sayıda yakını katıldı. Efkan Öztoprak’ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Baba Öztoprak, tabutun başında taziyeleri kabul etti. Annesi Nurcan Gülhan ise gözyaşlarına hâkim olamadı. Yakınları acılı anne ve babayı sakinleştiremeye çalıştı.

Cenaze namazı öncesi konuşan Cihat Tamer, “Ne sosyal güvenceniz var, ne telif hakkınız var. Ben 71 yaşındayım bu yaşa kadar yaşamışsam kendimi mutlu hissetmeliyim. Hele böyle genç bir kızımızı kaybetmemiz bizi çok üzüyor. Avrupa’da marşlarla bandolarla cenazeler uğurlanır ama bizim ülkemizde öyle değil.” ifadelerini kullandı.

‘Elde Var Hayat’ dizisinde beraber oynadıklarını belirten Emre Altuğ da “Son derece disiplinli biriydi. İki sezon çalıştık. Son derece sevdiği bir işi yapıyordu. Allah mekanını cennet etsin.” dedi.

Genç tiyatrocu, kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı’nda toprağa verildi.




CİHAN

Yorumlar