Hollanda'da Avantakkart tanıtıldı

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu (HOGİAF) Mercedes Benz ile bir yılı aşkın zamandır üzerinde çalıştığı MKB Vordeelkaart'ı (MKB Avantajkart) tanıttı.HOGİAF Genel Sekreteri Ahmet Taşkan, "Ekonominin kötüye gittiği bir dönemde işadamlarının...

Google Haberlere Abone ol
Hollanda'da Avantakkart tanıtıldı

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu (HOGİAF) Mercedes Benz ile bir yılı aşkın zamandır üzerinde çalıştığı MKB Vordeelkaart'ı (MKB Avantajkart) tanıttı.

HOGİAF Genel Sekreteri Ahmet Taşkan, "Ekonominin kötüye gittiği bir dönemde işadamlarının bu kart sayesinde senelik en az 3 bin Euro'luk bir avantaj sağlamalarını hedefliyoruz. Girişimcinin piyasada hangi ihtiyaçları var ise o firmalar, şirket, kurum ve kuruluşlar ile anlaşmalar yapıyoruz." dedi.

İşadamlarının anlaşmalı kurum ve kuruluşların ürünlerini, hizmetlerini bu kart sayesinde piyasa şartlarına göre daha ucuza alma şansları olacak. Şu anda 20'nin üzerinde firma ile anlaştıklarını belirten taşkan, "Bu firmalar arasında BP, Corendon ve Mercedes-Benz gibi tanınmış firmalar var. Bizim amacımız HOGİAF olarak sene sonunda bu sayının yüzün üzerine çıkması. Bize üye girişimciler ile indirim veren her alandaki büyük şirketleri buluşturarak anlaşmalar yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

KARTTAN HOGİAF ÜYELERİ YARLANABİLİYOR

Mercedes-Benz Lahey Satış Temsilcisi Yusuf Yazbahar, HOGİAF’ın MKB ile birlikte hazırlamış olduğu Avantajkart tanıtımına ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. Yazbahar. “MKB Avantajkart sahibi HOGİAF üyelerine Mercedes-Benz olarak yüzde 14 indirim uyguluyoruz. Son 4 hafta içerisinde bu kart ile 7 araba satışı gerçekleştirildi.” dedi.

BP’LERDE YÜZDE 10 İNDİRİM

BP şirketinden Rita-Kawita Tetar, BP istasyonlarından yakıt alan HOGİAF MKB Avantajkart sahiplerine yüzde 10 indirim yaptıklarını söyledi. Tetar, “Biz HOGİAF ile birlikte çalışmaktan son derece mutluyuz. İşadamlarının akaryakıt harcamaları bu kart sayesinde önemli bir düşüş gösterecektir. İndirim Hollanda’daki tüm BP istasyonlarında geçerli. Ayrıca Texaco da yüzde 8 indirim uygulayacak.” diye konuştu.

ARAÇ SİGORTLARINDA YÜZDE 40 İNDİRİM

Schouten Zekerheid yetkilisi Ton Verhoeck, MKB Avantajkart sahibi HOGİAF üyelerinin araç sigortalarında yüzde 40 oranında indirim uygulayacaklarını ifade etti. Verhoeck “İş adamları bu kart sayesinde araç sigortalarında büyük bir indirim elde etmiş olacaklar.” dedi.

HOTEL PORT’TAN YÜZDE 20 İNDİRİM

Hotel Port sahibi Mehmet Kabakyer, otellerinde konaklayacak kart sahiplerinin yüzde 20 oranında bir indirimden yararlanacaklarını kaydetti. Kabakyer şunları söyledi: “HOGİAF’ın bu uygulaması gerçekten mükemmel bir başlangıç. MKB Avantajkart işadamlarına ciddi bir avantaj sağlayacak.” CİHAN

Yorumlar