Holiganların iş yeri baskını kamerada

Büyükçekmecespor ile Gebzespor arasında oynan maç sonrasında taraftarlar olay çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Holiganların iş yeri baskını kamerada

Büyükçekmecespor ile Gebzespor arasında oynan maç sonrasında taraftarlar olay çıkardı. Kendilerine taş atıldığını öne süren Gebzespor taraftarları, baskın yaparak iş yerine sığınan bir şahsı darp etti bir başka çalışanı ise bıçakladı.

Türkiye Bölgesel Amatör Liginde geçtiğimiz Pazar günü Büyükçekmecespor ile Gebzespor karşı karşıya geldi. Maçın 25. dakikasında olaylar çıkınca hakem maçı seyircisiz oynatma kararı verdi. Otobüslerine binip yola çıkan Gebzespor taraftarları, Esenyurt civarına geldiklerinde kendilerine taş atıldığını öne sürerek bir kişiyi kovalamaya başladı. Ne olduğunu anlamayan Yusuf Yalçınkaya üzerine gelen taraftarları görerek hızla iş yerine kaçtı. Hızını alamayan taraftarlar iş yerini dağıtarak çalışanları darp etti. Yaşananlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olay olay şöyle yaşanıyor: Kendisini kovalayan taraftar grubundan kaçan Yalçınkaya, hızla iş yerine giriyor. Kalabalık taraftar grubu ise Yalçınkaya’nın peşinden içeri giriyor. Yalçınkaya’yı ofiste darp eden grup hızını alamayarak iş yerini dağıtıp ellerindeki sopalarla etrafa vuruyor. Bu sırada grubu sakinleştirmeye çalışan bir başka iş yeri çalışanı ise bir taraftar tarafından kasığından bıçaklanıyor. Bıçaklanan çalışan daha sonra diğer taraftarlar tarafından sopalarla darp ediliyor.

İş yeri çalışanı Yusuf Yalçınkaya yüzündeki ve kolundaki darp izlerini göstererek yaşananları şöyle anlattı: “Pazar günü işe gelmek için otobüsten indim. O sırada otobüse taş atmışlar. Beni de taş atanlardan sanmışlar. Arkama bir baktım bana saldırmaya çalıştılar. Dükkana girmeden önce saldırdılar. Kendimi dükkana attım. Peşinden içeri girip beni darp ettiler. Bir başka çalışan arkadaşımı da bıçakladılar. İş yerimizi yıkıp gittiler.” CİHAN

Yorumlar