Hisarcıklıoğlu: İktidar, muhalefet hepsi sizi örnek alıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB yönetimi ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Hisarcıklıoğlu: İktidar, muhalefet hepsi sizi örnek alıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB yönetimi ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Türkiye'de her ile gittiğini ve belediye başkanları ile görüştüğünü belirten Hisarcıklıoğlu, "İktidar olsun, muhalefet olsun tüm belediye başkanları Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi örnek alıyor. Biz de bundan gurur duyuyoruz" dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaretinde TOBB yönetimi ve Kayseri'deki oda ve borsa başkanları da hazır bulundu. Başkan Özhaseki'ye yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Hisarcıklıoğlu, Başkan Özhaseki'nin özverili çalışmasıyla Kayseri'nin belediyecilik anlayışında tüm Türkiye'ye rol model olduğunu söyledi. Kayseri'nin Türkiye'nin yaşanabilir şehirleri içinde en önde geldiğini vurgulayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Bütün Türkiye'yi gezen birisi olarak söylüyorum; iktidarı muhalefeti, görüştüğümüz tüm belediye başkanları hep sizi örnek alıyor. Bundan da bir Kayserili olarak gurur duyuyoruz. Kayserili seçmene de özellikle teşekkür ediyorumki, bu hizmetin devamı noktasında tekrar teveccüh gösterdiler. Allah hayırlısı ile size bu görevi yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

Ziyaretinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile aralarında geçen bir anekdotu da paylaşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızla Adana'da idik. Başkan Özhaseki'den bahsederken 'Hacı Babasını ikna edip Mehmet Bey'i belediye başkanı yaptık. İyilik mi ettik kötülük mü ettik diye düşündük ama Kayseri için iyilik ettik. Türkiye'nin en büyük tüccarlarından, sanayicilerinden biri olacaktı ama biz ikna edince sağ olsun belediyeciliği tercih etti. Yaptıkları ve başarısı ortada' dedi. Adana'da, Adanalı arkadaşların yanında sizden övgüyle bahsetti, bizler de gurur duyduk" şeklinde konuştu.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Özhaseki de "TOBB Türkiye'nin en güçlü sivil toplum kuruluşu. İşin başında sizin olmanız daha da anlamlı hale getiriyor. Sizinle iftihar ediyoruz. Güzel işlerinizi gördükçe övünüyoruz" dedi.
CİHAN

Yorumlar