‘Hırsızlığı örtmek için zulmedenlerin ahirette yakasına yapışacağız’

Sahurda gözaltına alınan terör ve yolsuzlukları soruşturan polislerden Emniyet Amiri Kadri Cemil Yiğit, çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı. Adliye önünde açıklama yapan Yiğit, “Hırsızlığı örtmek için zulmedenlerin ahirette...

Google Haberlere Abone ol
‘Hırsızlığı örtmek için zulmedenlerin ahirette yakasına yapışacağız’

Sahurda gözaltına alınan terör ve yolsuzlukları soruşturan polislerden Emniyet Amiri Kadri Cemil Yiğit, çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı. Adliye önünde açıklama yapan Yiğit, “Hırsızlığı örtmek için zulmedenlerin ahirette yakasına yapışacağız. Kim İsrail ajanıysa Allah onun belasını versin!” dedi.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın mensuplarına açıklama yapan Kadri Cemil Yiğit, “Ağabeylerimle müdürlerimle ve gözaltına alınan polislerden biri bugün serbest kaldık. Yalan fırtınalarının, iftira boranlarının estiği bu dönemde gerçeği hiç değilse birazcık dillendirmenin hak ve hakikat aşığı bizi seven ince, dertli gönüllere bir nebze su serptiği için bu konuşmayı yapıyoruz. Bütün Türkiye şahit olsun. Bizi çok üzen yaralayan konu bu. Şöyle bir andımız var; Eğer Allah katında rüşvet, yolsuzluk, irtikap, usulsüzlük, hırsızlık bu bize yapılan zulüm değilse bunu bize yapanlara helal ediyoruz. Analarının ak sütü gibi helal olsun ancak Rabbimiz de ‘evet bu yapılanlar hırsızlıkları örtmek için size yapılan bir zulümdür’ derse andolsun sıratta Vallahi Billahi bize bunları yapanları tam geçip kurtulduk dedikleri yerde bu ellerimizle yakalarından tutacağız. “ diye konuştu.

Kendileri için söylenen ‘İsrail ajanı’ ifadelerinin çok ağırına gittiğini söyleyen Cemil Yiğit, “Keşke biz ‘dünyada bir zalimin kuyruğuna takılıp gidenlerden olmasaydık’ diyeceğiz. Bizim en ağırımıza giden, en çok damarımıza dokunan hadiselerden bir tanesi bize ‘İsrail ajanı’ denmesi. Arkadaşlar! Selam-Tevhid dosyası kamuoyuyla paylaşılsın, kimin İsrail kimin İran ajanı olduğu ortaya çıksın. Eğer biz İsrail ajanıysak Allah bizim belamızı versin. Ama eğer siz ajansanız Allah sizin belanızı versin! Allah’a ve ahiret gününe inanan herkes buna da amin desin.” ifadelerini kullandı.

‘BOĞAZIMIZDAN HARAM LOKMA GEÇMEDİ’

Polis akademilerine ve polis kolejlerine bu ülkeye hizmet etmek için girdiklerini söyleyen Cemil yiğit, boğazından haram lokma geçmediğini ifade etti. Cemil Yiğit sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim babalarımızı bulun aranızdalar. Onlar ‘Biz çocuklarımızın boğazından haram lokma geçirmedik’ diyecekler. Biz yediğimiz helal lokmaların hakkını vermek için kimimiz çocuk yaşta polis kolejine, kimimiz gençliğinde polis akademisine bu memlekete kefenimizle değil, kefensiz kurban olmak için girdik. Biz bu ülkeyi tek parça olarak ve üzerinde sadece Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı emanet aldık. Kimsenin farklı emellerine alet etmeyeceğiz. Ve çocuklarımıza da tek parça olarak üzerinde Ay Yıldızlı bayrak olarak teslim edeceğiz.”

CİHAN

Yorumlar