Hırsızlar saz çaldı!

Adana'da kapı kilitlerinin göbeklerini sökerek hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 3 şüpheli ile birlikte 7 kişi gözaltına alındı. Polis, hırsızların bir evden saz da çaldıklarını belirledi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
Hırsızlar saz çaldı!

Adana'da kapı kilitlerinin göbeklerini sökerek hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 3 şüpheli ile birlikte 7 kişi gözaltına alındı. Polis, hırsızların bir evden saz da çaldıklarını belirledi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde kapı kilit göbeği sökmek sureti ile meydana gelen 17 ayrı hırsızlık olayının işleniş biçimleri ve yöntemlerinde benzerlik görülmesi üzerine Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerinin çalışma yaptığı bildirildi. Çalışmalar sonucu, hırsızlık olaylarını R.A (23), E.Ç (21) ve H.F.nin (22) gerçekleştirdiği tespit edildi. Polis, 2 Mayıs 2014 günü yapılan operasyonda hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri öne sürülen 3 kişi ile hırsızlık mallarını satın alan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst, ev, oto ve işyerlerindeki aramalarda 2 çift altın küpe, 1 adet gümüş kolye ucu, 1adet altın yüzük, 1 adet gümüş bilezik, bir miktar uyuşturucu maddesi, 3 adet bilgisayar, 1 adet tabanca, 1 adet saz, 1 adet kol saati, 103 adet cep telefonu, 1 adet fotoğraf makinası ile hırsızlık suçunda kullanılan pense ve tornavidalar ele geçirildi.

Ayrıca yakalanan E.Ç ve H.F.nin 2 ayrı kap-kaç olayının da failleri olduğu ortaya çıktı. Gözaltında bulunan 7 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar