Hırsızlar girdikleri evden 80 parça altın çaldı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bir eve giren hırsız ya da hırsızlar, kuyumcu gibi altın bulunan evi soydu.

Google Haberlere Abone ol
Hırsızlar girdikleri evden 80 parça altın çaldı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bir eve giren hırsız ya da hırsızlar, kuyumcu gibi altın bulunan evi soydu. Ev sahibinin yatak odasında bulunan kasayı açan hırsızlar, kasa bulunan yaklaşık 80 adet çeşitli altın ve takıyla birlikte 800 TL’yi çaldı.

Olay önceki gün Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde meydana geldi. H.A. yatak odasında bulunan kasasının soyulduğunu fark etti. H.A.’nın evinin yatak odasında bulunan çelik kasadan, 30 adet küçük altın, 8 adet yarım altın, 1 adet 33 gram 22 ayar kelepçeli bilezik, 2 adet 14 gram 22 ayar bilezik, 3 adet bir tanesi çiçek desenli, biri tek taşlı, biri de büyük gösterişli altın yüzük, 1 adet şavrole tabir edilen altın erkek yüzüğü, 1 adet 22 ayar hasır desenli altın kolye, 1 adet 18 ayar takı seti, 2 adet altın bileklik, 1 adet altın zincir nakit olarak 800 TL, üç banka kredi kartı, 2 adet ince altın zincir, 1 adet yarım altın, 3-4 adet çocuk küpesi ve kolye uçları, 1 adet altın bayan küpesi, 1 adet bayan kol saati çalındığı tespit edildi.

Altınların çalındığı evde inceleme yapan polis ekipleri, olayın gerçekleştiği evin kapsının zorlanmadığını ve ziynet eşyalarının bulunduğu kasanın da zorlanmadan açıldığını tespit etti. Polis, hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin eve anahtarla girdiği ve kasanın da anahtarla açıldığı üzerinde duruyor. Hırsızlık olayının aydınlatılması için Aydın’dan gelen ekiplerin de çalışma yaptığı hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma açıldığı ve çok yönlü çalışma başlatıldığı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar