Hırsızlar belediyeye girip para kasasını patlattı

Eskişehir'in merkez Tepebaşı Belediyesi'ne, gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerin girdiği belirlendi. Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü bölümüne gece giren kişi veya kişiler buradaki para kasasını patlattı. Ancak patlatılan...

Google Haberlere Abone ol
Hırsızlar belediyeye girip para kasasını patlattı

Eskişehir'in merkez Tepebaşı Belediyesi'ne, gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerin girdiği belirlendi. Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü bölümüne gece giren kişi veya kişiler buradaki para kasasını patlattı. Ancak patlatılan para kasasından hiçbir şey çıkmadı. Polisin olayla ilgili incelemesi araştırması sürüyor.

    Alınan bilgiye göre, merkez ilçe Tepebaşı Belediyesi'nde hırsız şoku yaşandı. Sabah işe gelen belediye çalışanlarının Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne girildiğini ve kasanın patlatıldığını görünce durumu polise bildirdi. Belediyeye 4 ayrı ekip otosuyla polis geldi ve inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemede, dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerin Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne girdiği anlaşıldı. Hırsız veya hırsızların Mali Şube Müdürlüğü’ndeki para kasası ise patlattığı belirlendi. Ancak patlatılan para kasanın içinin ise boş olduğu kaydedildi. Kasadaki paraların akşam mesai bitimi öncesinde bankaya yatırıldığı öğrenildi. Belediye de kasanın patlatılmasının dışında başka her hangi bir şeyin çalınmadığı belirtildi. Polis, hırsız veya hırsızları bulmak için belediyenin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

    Polisin konuya ilişkin araştırması ise sürüyor.

CİHAN

Yorumlar