Hırsızı, 'temizlikçi' güven timleri yakaladı

Bahçelievler'de bir alışveriş merkezinin mescidinden vatandaşın çantasını çalan 17 yaşındaki N.

Google Haberlere Abone ol
Hırsızı, 'temizlikçi' güven timleri yakaladı

Bahçelievler'de bir alışveriş merkezinin mescidinden vatandaşın çantasını çalan 17 yaşındaki N. K., başka bir alışveriş merkezinde aynı yöntemle hırsızlık yaparken temizlikçi kılığındaki güven timleri tarafından yakalandı.

Bahçelievler'deki bir alışveriş merkezinin mescidinde namaz kılan vatandaşı takibe alan 17 yaşındaki N.K., içerisinde 350 TL para, kredi kartları ve cep telefonu bulunan çantayı çalarak kaçtı. Çantası çalınan vatandaş emniyete giderek şikayetçi oldu. Çalışma başlatan Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının eşkalini belirledi. Güven timleri, zanlının eşkal fotoğrafı ile bir elinin kısa olduğu bilgisini tüm ekiplere bildirildi. Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran ekipler, Bakırköy ve Bahçelievler civarındaki tüm alışveriş merkezlerinde temizlik görevlisi kılığında zanlıyı aramaya başladı.

Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinde eşkale uygun bir kişinin olduğunu gören ekipler şüpheliyi takibe aldı. Şüphelinin mescide gittiğini gören temizlik görevlisi kılığındaki polis, aynı yöntemle hırsızlık yaptığı sırada şahsı suçüstü yakaladı. Emniyete götürülen N.K.’nın benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar