'Hırsız var' pankartı açan Alıcı: Yediğim dayaklardan yoruldum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Osmaniye'deki mitingi sırasında “hırsız var” pankartı açtıktan sonra koruma polislerince gözaltına alınan 35 yaşındaki İbrahim Alıcı, “Yediğim dayaklardan yoruldum.

Google Haberlere Abone ol
'Hırsız var' pankartı açan Alıcı: Yediğim dayaklardan yoruldum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Osmaniye'deki mitingi sırasında “hırsız var” pankartı açtıktan sonra koruma polislerince gözaltına alınan 35 yaşındaki İbrahim Alıcı, “Yediğim dayaklardan yoruldum.” dedi.

Başbakan Erdoğan 3 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da başlayacak mitinge, hava şartları sebebiyle 18.00’de ancak geldi. Başbakan konuşmaya başladıktan kısa süre sonra, platformun sağında kalan bölümde bir kişi elinde taşıdığı pankartı kaldırdı. Herkesin şaşkın bakışları arasında üzerinde “hırsız var” yazdığı görülen pankartı gören Başbakanlık korumaları, pankartı indirip barikatın üzerinden geçirdikleri kişiyi karga tulumba gözaltına aldı. Bu sırada bazı vatandaşlar ile parti görevlilerinin de bu kişiye vurdukları gözlendi.

Korumalar tarafından alandan çıkarıldıktan sonra bir minibüse bindirildiğini anlatan Alıcı, önce kimlik numarası ile telefon numaralarının alındığını daha sonra ise Başbakanlık koruması olduğu öne sürülen kişilerce feci şekilde dövüldüğünü ileri sürdü. Darptan dolayı Alıcı’nın sırt kısmı ile bacakları ve kalça kısmında morluklar oluştu. Alıcı, “Ellerim arkadan kelepçelendikten sonra bir saat boyunca darp edildim. Artık yediğim dayaktan yoruldum.” diye konuştu.

2 çocuk babası İbrahim Alıcı, avukatı ile birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek, kendisini darp edenlerden şikayetçi olacağını bildirdi.
CİHAN

Yorumlar