Hırsız Ramazan ayı dinlemedi

Erzincan'da bir iş yerine sahur vakti giren hırsız 40 bin TL değerinde 75 adet telefon ve 1 adet dizüstü bilgisayar alıp kaçarken, olay güvenlik kamerasından kaydedildi.Olay, 2 Temmuz gecesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan cep telefonu satışı...

Google Haberlere Abone ol
Hırsız Ramazan ayı dinlemedi

Erzincan'da bir iş yerine sahur vakti giren hırsız 40 bin TL değerinde 75 adet telefon ve 1 adet dizüstü bilgisayar alıp kaçarken, olay güvenlik kamerasından kaydedildi.

Olay, 2 Temmuz gecesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan cep telefonu satışı gerçekleştiren Mıtı İletişim’de sahur vakti meydana geldi. Yaklaşık 7 dakika iş yerinde kalan hırsız, çuval içerisine yerleştirdiği 40 bin TL değerindeki malzemeyi sırtına vurarak iş yerinden uzaklaştı.

Yaşanan hırsızlık olayı, iş yerinde bulunan 5 adet güvenlik kamerası tarafından kayıt edilirken, hırsızın rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Sabah iş yerini açmaya gelen personel tarafından fark edilen hırsızlık olayı polise bildirildi. İş yerinde gerekli incelemeyi yapan polisler, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak konuşan iş yeri sahibi Mehmet Mıtı, “Olay Temmuz'un 2’sinde sahur vakti meydana geldi. Kapıyı açıp komple boşaltıp çıkmış. Hemen hemen 40 bin TL’ye yakın bir zararımız var. Komple boşaltmışlar dükkanımızı. Emniyetteki arkadaşlar araştırıyorlar. Şu an henüz bir sonuç yok. Araştırıp bulacaklarını söylüyorlar. Kapıyı açarak girmiş. Kapıda herhangi bir zorlama yok. Profesyonel bir hırsız yani.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar