Hint keneviri eken vatandaştan ilginç savunma: İlaç olsun diye ektim

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir fasülye serası içine dikilmiş 4 bin kök Hint keneviri ve satışa hazır hale getirilmiş 20 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Hint keneviri eken vatandaştan ilginç savunma: İlaç olsun diye ektim

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir fasülye serası içine dikilmiş 4 bin kök Hint keneviri ve satışa hazır hale getirilmiş 20 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan sera sahibi karakoldaki ifadesinde 4 bin kök Hint kenevirini ilaç niyetine ektiğini açıkladı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Seydikemer Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Seydikemer ilçesinde bir serada uyuşturucu madde yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Yapılan istihbarı çalışma sonrasında Çobanlar Mahallesi Tekeler Mevkiinde H.A.'ya ait olan 2 dönüm arazi üzerinde kurulu seraya operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonrasında fasülye serası içine ekilmiş 4 bin kök Hint Keneviri ele geçirildi. Ayrıca jandarma ekipleri tarafından sera içerisinde yapılan aramalarda satılmaya hazır halde 20 kilogram kubar esrara da el konuldu.

Seradaki kenevirler jandarma ekipleri tarafından sökülerek imha edilirken, gözaltına alınan H.A. sorgusunda Hint kenevirlerini şeker hastası olduğu için ektiğini söylediği öğrenildi. H. A. sorgusunun ardından bugün Fethiye Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartıldı.
CİHAN

Yorumlar