'Hikmet Hoca'dan yine hayırlı haberler bekliyoruz'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Süper Lig’de iki takımın kötü dönem geçirdiğini belirterek, ligin bitimine iki hafta kala Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan hayırlı haberler beklediklerini ifade...

Google Haberlere Abone ol
'Hikmet Hoca'dan yine hayırlı haberler bekliyoruz'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Süper Lig’de iki takımın kötü dönem geçirdiğini belirterek, ligin bitimine iki hafta kala Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan hayırlı haberler beklediklerini ifade etti.

Başkan Mehmet Özhaseki, Kayseri’de yayın yapan yerel gazete Kayserimaç’ın 2013 Oscarları ödül törenine katıldı. Kayseri’ye kazandırdığı spor tesislerinden dolayı Başkan Mehmet Özhaseki’ye törende plaket verildi. Kayserimaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Salih Balcı tarafından Başkan Özhaseki’ye plaketi takdim edildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, Kayseri’ye devletin, belediyenin cebinden bir kuruş çıkmadan kazandırdıkları spor tesislerinin, stadyumun Türkiye genelinde örnek alındığını belirtti. Özhaseki, 25 il tarafından örnek alınıp uygulandığını hatırlatarak, spor tesislerini kazandırdıktan sonra işin sporculara ve spor adamlarına düştüğünü ifade etti.

Başkan Özhaseki, törene katılan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcularını göstererek, kendilerinden ligde kalma yolunda hayırlı haberler beklediklerini ifade etti. Özhaseki, şöyle konuştu: “İki takımımızın Süper Lig'de olması bize övünç oluyordu ve havasını atıyorduk. Bu yıl şanssız gitti işleri. Artık Hikmet Hocama güveniyoruz. Bu iki maçı da alacaklardır. 10 yıl önce birlikte sabaha kadar fikirler geliştirerek atraksiyonlar yaparak ligde kalmayı başardık. Yine burada bir hayırlı haberler bekliyoruz. İnşallah kalıcı olurlar.” dedi.

Kayserispor ile ilgili de değerlendirmede bulunan Özhaseki, “Bir atasözü vardır. Kayserispor için de geçerli olan. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Kayserispor alıştı. 6 -7 kere düştü ama geri kalktı ve Süper Lig'e yükseldi. İnşallah Kayserispor da Süper Lig'e çıkar ve başarılı olur.” diye konuştu.

Törende çeşitli dallarda başarılı olan sporculara, spor kulüplerine, takımları ve oyunları ile spor adamlarına ödüller verildi. CİHAN

Yorumlar