Hikaye ve şiir yarışmalarına başvuru için son gün 20 Aralık

Ümraniye Belediyesi'nin bu yıl 10. kez düzenlediği hikaye ve şiir yarışmalarına 20 Aralık 2013 tarihine kadar başvurulabilecek.

Google Haberlere Abone ol
Hikaye ve şiir yarışmalarına başvuru için son gün 20 Aralık

Ümraniye Belediyesi'nin bu yıl 10. kez düzenlediği hikaye ve şiir yarışmalarına 20 Aralık 2013 tarihine kadar başvurulabilecek. Dereceye girenlere her yıl olduğu gibi lira para ödülü ile çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmanın jüri üyeleri ise tanınmış şair, yazar ve akademisyenlerden oluşuyor.

Hikâye yarışmasında birinciye 8 bin, ikinciye 6 bin, üçüncüye 4 bin ve her biri bin 500 TL olarak belirlenen 10 mansiyon olmak üzere, toplam 33 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca dereceye giren eserler Ümraniye Belediyesi tarafından kitaplaştırılarak edebiyat dünyasına kazandırılacak. 100. Yılına Girerken Çanakkale Destanı teması olarak belirlenen şiir yarışmasında ise birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye de 3 bin ve her biri bin TL’den 10 mansiyon olmak üzere toplam 22 bin TL ödül verilecek. Şiir yarışmalarında dereceye giren eserler, önceki yıllarda olduğu gibi kitaplaştırılacak. CİHAN

Yorumlar