HESOB Başkanı Teksöz: Her zaman esnafımızın yanındayız

Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, esnaflara zarar verecek herkesin karşısında olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
HESOB Başkanı Teksöz: Her zaman esnafımızın yanındayız

Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, esnaflara zarar verecek herkesin karşısında olduğunu söyledi.

İskenderun ilçesinde esnaf oda başkanları toplantısına katılan Kadir Teksöz, esnafın sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan esnaf odaları olarak tüm siyasilere eşit mesafede olduklarını vurgulayan Teksöz, “Esnafımın karşısında kim olursa olsun, ister büyükşehir, ilçe belediye başkanları karşılarında bizi bulur. Marketler zincirini şehrin içerisine gelip kurar, trafiği sıkıntıya sokar, esnaf ile ilgili taleplerimizi açtığımızda bu sorunları çözmezlerse, sizlerden aldığımız güçle, 50 bin esnafım ile birlikte büyükşehir ise büyükşehir, ilçe belediye ise ilçe belediyesine giderim ve hakkımı sonuna kadar ararım. Bunu da basın önünde açık yüreklilikle söylüyorum” dedi.

2 Mayıs günü Ottoman Otelde Hatay Esnaf Odalarının genel kurulu olduğunu hatırlatan HESOB Başkanı Teksöz, “Tüm esnaf kardeşlerimizi de kongremize bekliyorum.” diye konuştu.

Toplantıya katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “Ben de sizler gibi esnaflıktan gelen bir kardeşinizim. Her zaman esnaflarımızın yanındayım ve kapım 24 saat size açık olacaktır.” şeklinde konuştu.
İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat da “Bizlere vermiş olduğu görev ile esnaf kardeşlerimize faydalı olmaya çalıştık. Esnaf oda başkanları seçimlerini tamamladı. Bu iş para ile pul ile olacak bir iş değildir. Bu gönül işidir, işimizden mesaimizden feragat ederek esnafımıza bir şeyler vermeye onlara faydalı olmaya gayret gösterdik.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar