Hes Kablo’ya 3 ödül birden

Türkiye’nin önde gelen kablo üreticilerinden Hes Kablo, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından her yıl düzenlenen Sanayi Gecesi’nde 3 ödüle birden layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Hes Kablo’ya 3 ödül birden

Türkiye’nin önde gelen kablo üreticilerinden Hes Kablo, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından her yıl düzenlenen Sanayi Gecesi’nde 3 ödüle birden layık görüldü. Hes Kablo, ihracatta Kayseri 1’inciliği, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından belirlenen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' sıralamasında Türkiye 65’inciliği ve Kayseri 1’inciliği yanı sıra Kayseri 2012 Kurumlar Vergisi sıralamasında 8’incilik ödülü aldı.

Türkiye’nin önde gelen kablo üreticilerinden Hes Kablo, KAYSO tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sanayi Gecesi’nde ihracata ve Türkiye ekonomisine yapmış olduğu katkılardan dolayı 3 ödüle birden layık görüldü. Hes Kablo, ihracatta Kayseri 1’inciliği, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından belirlenen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' sıralamasında Türkiye 65’inciliği ve Kayseri 1’inciliğiyle, Kayseri 2012 Kurumlar Vergisi sıralamasında 8’inciliği ile ödül aldı.

İhracatta Kayseri 1’inciliği ödülünü Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, İSO’nun Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 65’inci sırada, Kayseri’de ise 1’inci sırada yer alan Hes Kablo adına ödülü Hes Kablo Holding Yönetim Kurulu Vekili Hasan Hüseyin Gürdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın elinden aldı. Hes Kablo’nun Kayseri 2012 Kurumlar Vergisi sıralamasında 8’inci sırada yer almasına ilişkin ödülü ise Hes Kablo Genel Müdür Ticari Yardımcısı Şükrü Kakillioğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın elinden aldı.

Vakıfbank, Hes Kablo ve Turkuaz Seramik'in sponsorluğunda Kayseri Ommer Otel'de düzenlenen geceye Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
CİHAN

Yorumlar