Herkes O’nu (sas) konuşmaya ve anlamaya devam ediyor

Antalya'nın Finike ilçesinde Özel Toros Finike Koleji öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde 'Herkes O’nu Konuşmaya Devam Ediyor' sloganıyla şiir ve naat gecesi düzenledi.Okulun konferans salonunda yapılan programa Finike...

Google Haberlere Abone ol
Herkes O’nu (sas) konuşmaya ve anlamaya devam ediyor

Antalya'nın Finike ilçesinde Özel Toros Finike Koleji öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde 'Herkes O’nu Konuşmaya Devam Ediyor' sloganıyla şiir ve naat gecesi düzenledi.

Okulun konferans salonunda yapılan programa Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Gecede Peygamber Efendimiz (sav) için naat-ı şerifler, ilahi, şiir, salâvat ve dualar yapıldı. Bir kez daha O’nun (sas) sevgisinin nakış gibi işlendiği gecede, Özel Finike Koleji öğrencilerinden oluşan ilahi korosu salondaki seyircilere duygu dolu anlar yaşattı.

Naat ve şiir gecesinde konuşma yapan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, “Peygamberimizi (sas) anlamak ve hatırlamak noktasında, O'na (sas) olan sevgiyi artırmak için böyle girişimlerde bulunan okul yönetimini tebrik ediyorum. Bu zor günlerde Peygamberimizi (sas) iyi anlayıp, hayatımızda yaşantısını örnek almamız gerekiyor" dedi.

Bir kez daha 'Herkes O'nu Konuşuyor' sloganı ile Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (sas) anma programında konuşan Okul Müdürü Cemil Demirtaş ise "Tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir dizi etkinlikler yapıldı. Kâinatın yaratılış sebebi olan Efendimiz'in (sas) yeryüzünü şereflendirdiği haftayı günlere, haftalara, aylara, yıllara sığdırmamız, anlatmamız elbette ki yeterli olmayacaktır. Bizler çocuklarımıza derslerinin yanında, önemli gün ve haftalarla beraber verebileceğimiz insani değerleri en güzel şekilde verme gayretleri içerisindeyiz." diye konuştu.

Program, öğrenciler arasında hadis ezberleme, kitap okuma, 'Asr-ı Saadet'te Yaşasaydım' adlı kompozisyon yarışması, veliler arasında 'Efendimiz (sas) Evimize Misafir Olsaydı' adlı kompozisyon yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrenci ve velilere ödülleri verildi.

CİHAN

Yorumlar