'Herkes O'nu okuyor' yarışmasının ödülleri veriliyor

Samsun'da Feza Mezunları ve İşadamları Derneği'nin (FEZADER) organize ettiği 'Herkes O'nu Okuyor Yarışması' sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Herkes O'nu okuyor' yarışmasının ödülleri veriliyor

Samsun'da Feza Mezunları ve İşadamları Derneği'nin (FEZADER) organize ettiği 'Herkes O'nu Okuyor Yarışması' sonuçlandı. Samsun'dan yaklaşık 31 bine yakın kişinin katıldığı sınavda 16 umre, iPad ve notebook gibi onlarca ödülü kazananlara hediyeleri yarın düzenlenecek törenle verilecek.

    Peygamber Yolu Derneği tarafından projelendirilen yarışmanın Samsun ayağını üstlenen FEZADER Başkanı Hasan Vehbi Çetinkaya, yarışma için başvuran 30 bin 826 kişinin katıldığını söyledi. Çetinkaya, 18 Ocak-24 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşen sınavlarda ortaokul için Rahime Kaya’nın ‘Efendiler Efendisi Hz. Muhammed’, lise için Reşit Haylamaz’ın ‘Efendimiz’, yetişkinler için ise Fethullah Gülen Hocaefendi’nin ‘Sonsuz Nur’ serisinden soruların yarışmacılara sorulduğunu belirtti.

    Samsun ve ilçelerinden yarışmaya büyük bir katılım yaşandığını dile getiren Çetinkaya, "Hz. Muhammed’i (sav) daha iyi tanımak ve tanıtmak için düzenlenen ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyası sonunda yapılar sınavda dereceye girenlere, mükafat olarak 16 umre, 25 mini iPad, 15 notebook, 30 bisiklet, 40 adet kol saati ve bir birinden ilginç hediyeler verilecek. İlahiyatçı Yazar Sait Aktürk'ün de katılımı ile yarın saat 20. 00'da Neco 2 Düğün Salonu'nda gerçekleştireceğimiz bir programa Samsunluları bekliyoruz." dedi.

    Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Feza Çocuk Korosu, program boyunca ezgi, ilahi ve şiirleriyle geceye renk katacak. Ayrıca çeşitli etkinliklerin de olacağı programa katılanlara unutulmayacak bir gece yaşatılması hedefleniyor. CİHAN

Yorumlar