'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının Çorlu finali yapıldı

Tekirdağ Kültür Kalkınma ve Tanıtma Vakfı ve Peygamber Yolu Derneği tarafından organize edilen 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının finali yapıldı.Çorlu Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan final gecesi, Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla...

Google Haberlere Abone ol
'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının Çorlu finali yapıldı

Tekirdağ Kültür Kalkınma ve Tanıtma Vakfı ve Peygamber Yolu Derneği tarafından organize edilen 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının finali yapıldı.

Çorlu Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan final gecesi, Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başladı. Konuşmaların ardından ney taksimi ve öğrencilerin okuduğu şiirler, ilahilerden sonra öğrencilerin oynadığı Hicret Tiyatrosu büyük beğeni topladı. Program kapsamında 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere hediyeleri verildi. Yazar Rahime Kaya’nın ‘Efendiler Efendisi’ kitabından dereceye giren birinci Ülkü Alkan Apple iPad Mini, ikinci Merve Damla İnci tam altın ve üçüncü Nagihan Polattimur ise yarım altın kazandı.

Reşit Haylamaz'ın kitabı 'Efendimiz'den sınava giren ve birinci olan Emine Gezer umre ziyareti, ikinci Melisa Tokcan Apple iPad Mini ve üçüncü Mevlüde Yılmaz ise tam altın kazandı. Yarışmada ilk yediye girenler de gram altınla ödüllendirildi.

CİHAN

Yorumlar