'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasını işyerinde uyguladı, çalışanlarını ödüllendirdi

Ankara'da bir restoran sahibi, Peygamber Efendimiz’i (SAV) daha iyi tanımak ve anlamak amacıyla Peygamber Yolu Derneği’nin düzenlemiş olduğu ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasını kendi işyerinde uyguladı.

Google Haberlere Abone ol
'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasını işyerinde uyguladı, çalışanlarını ödüllendirdi

Ankara'da bir restoran sahibi, Peygamber Efendimiz’i (SAV) daha iyi tanımak ve anlamak amacıyla Peygamber Yolu Derneği’nin düzenlemiş olduğu ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasını kendi işyerinde uyguladı. Sincan’da bulunan Çamlı Bahçe adlı restoran sahibi Taylan Şahin, kampanya kapsamında personeli arasında yarışma düzenledi. Yarışma sonucuna göre birinciye bir maaş ödül, ikinciye cep telefonu ve üçüncüye de çeyrek altın verdi.

Taylan Şahin, ''Hepimiz Peygamber Efendimiz’i(SAV) tanıyoruz biliyoruz, ancak O’nun yaşantısını kendimize örnekleyemiyoruz. Bu sebepten dolayı bu yarışmaya yoğun bir ilgi gösterdik. Bu yarışmada insanların en iyi şekilde okuması için elimizden gelen her şeyi yaptık. Çünkü Peygamber Efendimiz’i (SAV)) anlarsak hayatın bizim için daha kolay olacağını düşünüyoruz. Daha güzel olacağını, birbirimize karşı daha anlayışlı olacağımızı düşünüyoruz. Bu sebepten dolayı bu yarışma bizim için çok önemliydi. Biz elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ancak tabiî ki kendi gücümüz çerçevesinde bir destek verebildik. Arkadaşlarımız da çok saolsunlar bu konuda bizi kırmadılar. Okudular ve hayatlarına uygulamaya çalışıyorlar. O anlamda ben başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum. Doğru yerlere ulaştığını düşünüyorum.” diye konuştu.

Yarışmada birinci olan Erol Topel, ''Tabii ki bizim amacımız bu yarışmaya katılırken böyle bir ödül değil, Peygamber Efendimiz’i (SAV) daha iyi tanımaktır. Yanında da ödül, işletme sahibimiz sayın Taylan Şahin’de böyle bir şeyi uygun gördü. Orada işletme içinde birinci ben oldum. Peygamber Efendimiz’i (SAV) ve sahabe efendilerimizi daha yakından tanıdığım için çok mutluyum. Benim için önemli olan da buydu zaten.'' dedi. CİHAN

Yorumlar