Herkes O'nu Okuyor yarışmasına Aydın Hale Okuma Salonu da katılacak

Hz. Muhammed (SAV)'i tanımak ve tanıtmak maksadıyla Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" isimli yarışmaya, Aydın'daki Hale Okuma Salonu öğrenci ve velileri de katılacak.

Google Haberlere Abone ol
Herkes O'nu Okuyor yarışmasına Aydın Hale Okuma Salonu da katılacak

Hz. Muhammed (SAV)'i tanımak ve tanıtmak maksadıyla Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" isimli yarışmaya, Aydın'daki Hale Okuma Salonu öğrenci ve velileri de katılacak. Eğitim verdikleri 250 öğrenci ve velilerinin yarışmaya katılacağını belirten Hale Okuma Salonu Müdürü Halil Durak, kitap desteği sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

Müdür Okur, yaptığı açıklamada, “Sonsuz kudret sahibi Allah, bütün insanları ırk, cins, dil ve renk farkı gözetmeksizin eşit bir şekilde yaratmıştır. Bu vesileyle tüm insanlar kardeşçe ve barış ortamında, ayrım gözetmeksizin yaşamalıyız. Zaman, Yüce Allah’ın bizlere verdiği sonsuz nimet ve tüm imkanlarına şükretmek, O'nu bilmek, Efendiler Efendisi Hz. Muhammed Mustafa (SAV)'yı tanımak zamanıdır. Zaman, okumak ve okutmak zamanıdır.” dedi. CİHAN

Yorumlar