'Herkes O'nu Okuyor' ödülleri dağıtıldı

'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında Fatih, Eyüp, Sultangazi ve Arnavutköy bölgelerinde dereceye girenlere ödülleri Fırat Kültür Merkezi'nde (FKM) düzenlenen törenle takdim edildi.

Google Haberlere Abone ol
'Herkes O'nu Okuyor' ödülleri dağıtıldı

'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında Fatih, Eyüp, Sultangazi ve Arnavutköy bölgelerinde dereceye girenlere ödülleri Fırat Kültür Merkezi'nde (FKM) düzenlenen törenle takdim edildi. Salonu dolduran Peygamber sevdalıları, okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerde gözyaşlarını tutamadı.

Peygamber Yolu Derneği’nce, Hazreti Muhammed'i (sav) tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler için düzenlenen program, Suat Gözütok’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ve seslendirdiği ilahilerle başladı. 8 yaşındaki yarışmacı Meliha Verda Baykara, gece de 'Sen Yoktun' adlı şiiri okudu. Tuncelili Dilan Çiçek’in Hz. Peygamber'e yazdığı mektup salondan büyük alkış aldı. Yarışmada, görme engelli Gizem Varol ile 74 yaşındaki Sevim Sez'in yarışmaya nasıl hazırlandığını anlatmasının ardından büyük ödülü kazanan yarışmacılara ödülleri takdim edildi. Umre ve akıllı telefon ödülü kazananlar sahneye davet edilirken, diğer derece alanlara ödülleri salon dışındaki stantlarda verildi.

Yarışma için bölgelerinde 30 bin kişinin kayıt yaptırdığını, yarısından fazlasının da sınava girdiğini belirten Kutup Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baykara, "7’den 70’e çok sayıda insan, Hazreti Muhammed sevgisi, aşkıyla yarışmaya katıldı. Bu yarışmada başarı elde edenlere 13 umre, 18 iPad, 25 akıllı telefon, 55 mini bilgisayar, 30 bisiklet, 60 saat, 100 çeyrek altın ve 300 NT alışveriş çekini bu ödül gecesinde takdim ediyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar