'Herkes O’nu Okuyor' Midyat’ta başladı

Türkiye genelinde Hz. Muhammed (sav)'in hayatıyla ilgili kitapları okumaya teşvik amacıyla düzenlenen 'Herkes O'nu Okuyor' projesi Mardin’in Midyat ilçesinde başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Herkes O’nu Okuyor' Midyat’ta başladı

Türkiye genelinde Hz. Muhammed (sav)'in hayatıyla ilgili kitapları okumaya teşvik amacıyla düzenlenen 'Herkes O'nu Okuyor' projesi Mardin’in Midyat ilçesinde başladı. Midyat Aktif Öğretmenler Derneği (MİAD) organizasyonu ile yapılacak yarışma, 3 kategoride düzenlenecek ve dereceye girenlere ödüller çeşitli ödüller verilecek.

Peygamber Yolu Derneği’nin Hz. Peygamber’i daha iyi tanıtmak için Türkiye çapında başlattığı 'Herkes O'nu Okuyor' projesinin tanıtım programı Mehmet Nezih Erdem Koleji konferans salonunda yapıldı. Yarışma ortaokul, lise ve yetişkin olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Program kapsamında tüm katılımcılar Hz. Muhammed ile ilgili kitaplar okuyacak. 24 Mart'a kadar verilen sürenin sonunda tüm katılımcılar sınava tabi tutulacak. Büyük ödül ise umre olacak.

Bunun kaybedeni olmayan önemli bir yarışma olduğunu belirten MİAD Başkanı Hasan Çelik, kampanyanın milyonlarca insanın Hz. Muhammed’i doğru bir şekilde tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlenmiş olduğunu söyledi. 24 Mart 2014 tarihine kadar kitapları okuyanlar için 31 Mart- 12 Nisan tarihlerinde sınav yapılacağını belirten Çelik, "Sınav için 'www.herkesonuokuyor.com' sitesinde kayıt yapılacak. Biz Midyatlı kardeşlerimizin bu kampanyaya büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz. Kampanya ile yediden yetmişe herkesin Peygamber Efendimiz'in hayatını okuması hedefleniyor.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar