‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına Dağ-Tur’dan tam destek

Sema Diyalog ve Dostluk Derneği tarafından Konya’da organize edilen ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına Konya’nın Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren Dağ-Tur Çelmeli Tesisleri, personeliyle birlikte mola saatlerinde Peygamber Efendimiz’in hayatını anlat.

Google Haberlere Abone ol
‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına Dağ-Tur’dan tam destek

Sema Diyalog ve Dostluk Derneği tarafından Konya’da organize edilen ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına Konya’nın Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren Dağ-Tur Çelmeli Tesisleri, personeliyle birlikte mola saatlerinde Peygamber Efendimiz’in hayatını anlatan kitaplar okuyarak kampanya ya katılıyor.

Konya-Antalya Karayolu’nu 125.km sinde bulunan Dağ-Tur Çelmeli Dinlenme Tesisleri’nde Mustafa Çelmeli’nin öncülüğünde başlatılan kitap okuma kampanyası yerli ve yabancı turistlerin tesise uğrama molaları arasında uygulanıyor. Tesislerindeki kampanya ile ilgili düşüncelerini aktaran İşletme Yöneticisi Mustafa Çelmeli, Peygamber Efendimiz’in hayatını öğretme adına yapılan uygulamanın çok faydasını gördüklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Tesis olarak ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına biz de katılmak istedik. Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in hayatı ile ilgili olan bu güzel kampanya çerçevesinde biz de personellerimizle görüştük. Bu kampanyaya katılıp güzel bir şekilde Efendimizin hayatını öğrenmek istediler. İş saatinin dışında dinlenme saatlerinde evlerinde bu kitapları okuma kampanyasına katılacaklar ve bunla alakalı olarak sınava girip inşallah güzel bir netice almayı düşünüyorlar. Bu vesile ile Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in hayatını bütün Türkiye ve dünyaya tanıtmak için yapılan kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Firma çalışanlarından Serkan Özdemir ise uygulama ile ilgili düşüncelerini şöyle özetledi: “Biz bu yapılan kampanyadan dolayı memnunuz. Çünkü okulda da din kültürü derslerimiz olurdu. Din kültürü derslerinde de bir şeyler öğreniyorduk. Fakat burada bu kitaplarda Peygamber Efendimiz’in yaşantısı gibi dini bilgiler ortamda da yapıldığı için güzel bir şey. Bildiğimiz şeylerin yanı sıra bilmediklerimizi de öğreniyoruz. O yüzden çok faydalı olduğunu düşünüyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar