Herkes O’nu okudu

Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatını daha iyi anlamak ve yaşamak amacıyla düzenlenen ‘Herkes O'nu Okuyor’ yarışmasında Bolu’da dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Herkes O’nu okudu

Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatını daha iyi anlamak ve yaşamak amacıyla düzenlenen ‘Herkes O'nu Okuyor’ yarışmasında Bolu’da dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edildi. Sınava 9 bin kişi başvurdu.

Peygamber Yolu Derneği ve Bolu ÜMİTDER tarafından düzenlenen yarışmanın ödül töreni Hıgway Alışveriş Merkezi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 3 kategoride yapılan yarışmaya Bolu il genelinde 9 bin kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ilahi ve ezgilerle gerçekleştirilen ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışması ödül törenine çok sayıda davetli katıldı.

3 kategoride yapılan yarışmada ortaokullarda; Fatma Aygümüsbirinci olurken, Ahmet Calayır ikinci ve Sıla Sürkıt ise üçüncü oldu. Lise kategorisinde ise Ümmühan Çınar birinci, Yasemin Oruç ikinci, Sena Gülen üçüncü oldu. Yetişkinler grubunda da Habib Günay birinci, Ahmet Yıldırım ikinci ve Zuhal Yeşilyurt üçüncü oldu. Lise ve yetişkinler kategorisinde birinci olan yarışmacılar umre ödülü kazanırken, dereceye giren diğer yarışmacılara ise tablet, bisiklet, altın ve hediye çekleri takdim edildi. CİHAN

Yorumlar