"Herkes Gibi Bende Üzgünüm"

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanvekili MHP’li Meral Akşener’le ilgili ortaya atılan kaset iddiaları hakkında açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
"Herkes Gibi Bende Üzgünüm"


Türkiye’nin son günlerde gündeminde olan MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener için öne sürülen kaset iddiasını konuşuyor. Bu iddiayla ilgili Akşener’e herkesten destek gelirken bir açıklamada 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yapıldı. Gül, "Meral Hanım'ı herkes bilir. Çok saygıdeğer bir hanımefendidir. Çok eski arkadaşımızdır. Herkes gibi ben de üzüldüm." Açıklamasını yaptı.

Yoğun Güvenlik Önlemi Alındı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Cuma namazını kılacağı Beykoz’daki Hasan Yavuz Camii’nde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Namaz kılacak olan vatandaşlar camiye tek tek aranarak sokuldu.  Namaz sonrasında vatandaşlarla selamlaşan Gül, çıkışta habercilerin sorularına cevap verdi.

"Herkes Gibi Bende Üzgünüm"

Habercilerden birinin MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener ile ilgili ortaya atılan kaset iddialarını sorusu üzerine Gül, "Çok fazla dikkate alınacak şeyler değil. Meral Hanım'ı herkes bilir. Çok saygıdeğer bir hanımefendidir. Çok eski arkadaşımızdır. Herkes gibi ben de üzüldüm. Yeri geldiğinde mert olduğunu da hanım olarak herkes bilir. Çok takmamak lazım, kimse inanmamıştır." yanıtını verdi.

Yorumlar