Her akşam halka irmik helvası ikram ediliyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında halka her akşam iftardan sonra irmik helvası ikramında bulunuluyor.Belediye Başkanlığı tarafından "Ramazan Boyu Tadınız Daim Olsun Diye Helva Yemeye Bekliyoruz" sloganıyla...

Google Haberlere Abone ol
Her akşam halka irmik helvası ikram ediliyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında halka her akşam iftardan sonra irmik helvası ikramında bulunuluyor.

Belediye Başkanlığı tarafından "Ramazan Boyu Tadınız Daim Olsun Diye Helva Yemeye Bekliyoruz" sloganıyla İstasyon Caddesi girişinde Kırklarelili vatandaşlara her akşam saat 22.00'da irmik helvası ikram ediliyor. İrmik helvasını Başkan Kesimoğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları vatandaşlara bizzat dağıtıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kesimoğlu, "Güzel bir geleneği Ramazan ayı boyunca yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her akşam İstasyon Caddesi üzerinde saat 22.00'da irmik helvası dağıtırken, vatandaşlarımız ile Ramazan ayının tadını paylaşıyoruz" dedi.

‘Her mahallede bir eğlence’ sloganı ile Kırklarelili vatandaşlarla buluşturulan belediye bu etkinlikleri Doğu Mahallesi Ferah Park'ta mahalle sakinleriyle buluşturdu. Doğu Mahallesi sakinleri, iftardan sonra birbirinden farklı etkinlikler ile eğlendi. Etkinliklerde şarkılar eşliğinde mahalle sakinleri, Aşuk ve Maşuk gösterisi, Orta Oyunu, yüz boyama ve sihirbaz gösterisi yapıldı.

Doğu Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na teşekkür ederken, Başkan Kesimoğlu ise etkinliklerin her akşam farklı bir mahallede düzenleyeceklerini, Ramazan ayı boyunca Kırklarelili vatandaşlara iftardan sonra güzel saatler yaşatmayı amaçladıklarını belirtti. CİHAN

Yorumlar