Hentbolcular Başkan Dündar’ı ziyaret etti

Türkiye Hentbol Bayanlar 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden ve ligi namağlup lider tamamlayan Osmangazi Belediye Spor Bayan Hentbol TakımıOsmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Hentbolcular Başkan Dündar’ı ziyaret etti

Türkiye Hentbol Bayanlar 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden ve ligi namağlup lider tamamlayan Osmangazi Belediye Spor Bayan Hentbol Takımı
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Grubunda namağlup şekilde play-off’lara katılmaya hak kazanan hentbolcular, Türkiye Bayanlar Hentbol 1’inci Ligi’ne yükselebilmek için, 4-5-6 Mart tarihlerinde yarı final play-off karşılaşmalarında 8 takım ile mücadele edecek.

Osmangazili bayan hentbolcuların elde ettiği başarı ile Bursa’nın gurur kaynağı olduğunu ifade eden Dündar, şunları dile getirdi: “Osmangazi Belediyesi olarak spora yönelik önemli yatırımlar yapıyoruz. Bugünde bu yatırımlarımızın meyvelerini topluyoruz. Tamamı altyapımızdan oluşan Bayan hentbol takımımız büyük bir başarıya imza attı ve ilk kademeyi namaglup lider bitirdi. Altyapımızdan yetişen sporcularla böyle bir başarı yakalamış olmamız bizlere daha bir keyif yaşatıyor. Bundan sonraki süreçte de sizlerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu yolda sonuna kadar gidip hedefimize ulaşacağız. Sizlere olan güvenimiz tam.”

Takımda yer alan sporcuların, aynı zamanda milli takımda oynadığını, bunun da kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirten Dündar, “Takımımızda yer alan 9 sporcumuz milli takım kamplarına davet edildi. 4 oyuncumuz ise A Yıldız Milli Takım formasını giyerek Bursa’yı gururla temsil etti. Ayrıca Balkan şampiyonu olan hentbol takımında da Osmangazi Beledisespor’dan 4 oyuncumuz yer aldı. İnşallah önümüzdeki günlerde milli takıma yükselen sporcu sayımızı daha da arttıracağız.” diye konuştu.

Başkan Mustafa Dündar, sporcuları, elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
CİHAN

Yorumlar