Hediye paketi bomba paniği yaşattı

Beşiktaş'ta bir kafede unutulan hediye paketi hem mahalle sakinlerine hem de polise heyecan dolu dakikalar yaşattı. Onlarca insanın oturup dinlendiği masalardan birinin üzerinde bulunan hediye paketi nedeniyle iş yeri çalışanları büyük panik...

Google Haberlere Abone ol
Hediye paketi bomba paniği yaşattı

Beşiktaş'ta bir kafede unutulan hediye paketi hem mahalle sakinlerine hem de polise heyecan dolu dakikalar yaşattı. Onlarca insanın oturup dinlendiği masalardan birinin üzerinde bulunan hediye paketi nedeniyle iş yeri çalışanları büyük panik yaşadı. Bomba imha uzmanı polisin olay yerine gelmesinin ardından patlatılan paket herkese rahat bir nefes aldırdı.

Saat 10.00 sıralarında Akaretler Şair Nedim Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin bahçesindeki paket herkesi alarma geçirdi. Müşterilerin bulunmadığı bir masanın üzerindeki hediye paketini fark eden garsonlar endişe ile yetkilileri haber verdi. Olay yerine polis çağrıldı. İlk incelemenin ardından bomba imha ekibinin gelmesine karar verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı polis, özel kıyafetini giyerek şüpheli hediye paketine fünye yerleştirdi.

Polis, bomba ihtimaline karşı caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Büyük bir gürültü ile patlatılan paketi incelen uzman polisin paketin bomba olmadığını söylemesi ile herkes rahat bir nefes aldı. Patlatılan paketten parfüm çıktı. Paket, incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

CİHAN

Yorumlar