HDP'li Buldan'dan Meral Akşener'e Övgü

HDP'li Pervin Buldan, 24. Dönem'de son kez yönettiği birleşimde milletvekillerine veda eden Meral Akşener'i 'Sizinle çalışmak bize güç vermiştir' sözleriyle uğurladı.

Google Haberlere Abone ol
HDP'li Buldan'dan Meral Akşener'e Övgü

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, 24. Dönem'de son kere yönettiği birleşimde milletvekillerine veda etti. Akşener'in vedasına HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın sözleri damga vurdu.

'VARSA HAKKIM HELAL EDİYORUM'

TBMM Genel Kurulu, Akşener başkanlığında toplandı. Akşener, 5 Nisan'a kadar meslek kararı alındığını hatırlatarak, 'Bugün sizlerle son günüm. 4 sene birlikte Meclis'te mesai yaptık. Siyasi partilerin küme başkanvekillerine ve tüm milletvekillerine teşekkür ediyorum. Çok güzel anılar biriktirdik, acı tatlı 4 sene geçirdik. Şimdi seçime gidiliyor. Gidiş mevcut dönmemek var, dönüp bulmamak var. Yarına çıkacağımızı Allah biliyor. Varsa hakkım helal ediyorum, sizden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum' dedi.

GENEL KURUL'DA ALKIŞ TUFANI

Sözleri alkışlarla karşılanan Akşener, öteki Meclis Başkanvekillerine de teşekkür etti. 'Güzel bir 4 sene geçirdik, kendi adıma...' diyen Akşener, 5 Nisan'a kadar kendisinin görevi olmadığını, öteki küme başkanvekillerinin vazife yapacağını söyledi.

'ÖRNEK OLDUNUZ, YİNE GÖRMEK İSTERİZ'

Öte yandan birtakım milletvekilleri de Akşener'e teşekkür ederek kendisini yine Meclis'te görmek istediklerini anlatım etti. HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, 'Tarafsız ve müstakil duruşunuzdan kocaman efor aldığınızı, bu tutumunuzla misal başkanvekili olduğunuzu gösterdiniz. Sizinle çalışmak bize efor vermiştir. Önümüzdeki çağ sizi yine burada görmek istiyoruz' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar