HDP'den Eren Bülbül açıklaması

HDP, Trabzon'da terör örgütü tarafından katledilen Eren Bülbül ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada terör örgütü kınanmazken, Eren Bülbül'ün "çatışmalı ortama taşınmasında sorumluluğu olanlar" şeklinde bir ifade kullanılarak, "kınıyoruz" denildi

Google Haberlere Abone ol
HDP'den Eren Bülbül açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, Trabzon’un Maçka İlçesi’nde, güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül için başsağlığı mesajı yayımladı. HDP’li Kemalbay, "15 yaşında bir çocuğun çatışmalı bir ortama sürüklenmesi kabul edilemez. Eren Bülbül’ün hayatını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanları kınıyoruz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay’ın Eren Bülbül için yayımladığı başsağlığı mesajı şöyle: "Trabzon’un Maçka ilçesinde çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrendik. 15 yaşında bir çocuğun çatışmalı bir ortama sürüklenmesi kabul edilemez. Eren Bülbül’ün hayatını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanları kınıyoruz. Eren Bülbül’e rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Barışı ve demokrasiyi inşa etmek için tüm kararlılığımızla mücadeleye devam edeceğiz. ’Ölüm’ ve ’çocuk’ sözcüklerinin yan yana durmayacağı günler için çabalarımızı sürdüreceğiz."

Yorumlar

Murat66 Çocuğu öldürene hiç bir şey söyleyemiyor kal tak anan seni dağda mı doğurdu şerefsiz.
kamil senin ben amk silahı sıkanada bişe desene kaltak