Hayvansever Kadını Beslediği Sokak Köpekleri Parçaladı

Eskişehir'de tarlalık alanda beslediği köpeklerin saldırısına uğrayan hayvansever kadının cesedi, parçalanmış halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hayvansever Kadını Beslediği Sokak Köpekleri Parçaladı

Eskişehir'de beslemek için gittiği tarlalık bölgede köpeklerin saldırısına uğrayan hayvansever kadının cesedi parçalanmış vaziyette bulundu.

POLİSLERİ KOVALAYAN MAHALLE SAKİNİ FARK ETTİ

Alınan bilgiye göre, Batıkent Mahallesi Binay Sokaktaki tarlalık bölgede aylak köpeklerin bir şeyi parçalamaya çalıştığını gören mahalle sakini bir vatandaş, ilk herşeyden önce köpekleri taş atarak kovaladı. Ardından cesedi gören mahalle sakini, vaziyeti polis ekiplerine bildirdi.

EKİPLER ARAMA BAŞLATTI

Kısa vakitte hadise yerine aşırı sayıda polis takımı sevk edildi. Ekipler, bir bayan cesedinin olmasından ötürü herşeyden önce cinayet kuşkusuyla çalışmalarına başladı. Ancak, vücudunda bıçak ve silah yarası bulunmayan kadının ayağındaki balçık izi ve vücudundaki diş izleri ekiplerin çevrede arama başlatmasına sebep oldu.

HAYVANSEVER KADINI BESELEDİĞİ KÖPEKLER ÖLDÜRMÜŞ

Kadının kaçma ihtimali üstüne geniş bir bölgede arama oluşturan ekipler, hayatını kaybeden kadının çantasını ve kimi eşyalarını takribî 500 mt. ileride buldu. Ekiplerin yapmış oldukları iş sonrasında köpekler vasıtası ile saldırıya uğrayarak öldürüldüğü saptama edilen kadının 35 yaşındaki Erinç Pütün bulunduğu belirlendi. Pütün'ün tıpkı vakitte bir hayvansever bulunduğu ve alana gelerek süre vakit burada yaşayan köpekleri beslediği öğrenildi.

MORGA KALDIRILDI

Pütün'ün cesedi, asıl ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar