Hayrunnisa Batu Lisesi'nden Hemşireler Günü etkinliği

Malatya Özel Dr. Hayrunnisa Batu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından Hemşireler Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Beşer Eğitim Kurumları bünyesindeki okulda düzenlenen etkinliğe öğrencilerle birlikte veliler de katıldı. Etkinlikte...

Google Haberlere Abone ol
Hayrunnisa Batu Lisesi'nden Hemşireler Günü etkinliği

Malatya Özel Dr. Hayrunnisa Batu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından Hemşireler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Beşer Eğitim Kurumları bünyesindeki okulda düzenlenen etkinliğe öğrencilerle birlikte veliler de katıldı. Etkinlikte yapılan aktivitelerle sağlığın insan için ne kadar önemli olduğu ve hemşirelik mesleğinin önemine vurgu yapıldı. Hemşire Andı'nı okuyan öğrencilere tansiyon ölçme aleti hediye edildi.

Okul Müdürü Necati Işık, okul olarak sağlık sektörüne ilkeli, dürüst ve çalışkan insanlar kazandırmaya çalıştıklarını belirtti. Geleceğin hemşireleri olan öğrencilere hastalara etkin şekilde müdahale etme yetilerini kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Işık, bu çerçevede yarının hemşirelerine Hemşireler Günü dolayısıyla anlamlı bir program organize ettirdiklerini ifade etti.

Okul öğrencilerinden Ayşenur Şahin, dolu dolu geçen programın hemşirelik mesleğinin önemini kendilerine bir kez daha anımsattığını dile getirdi. CİHAN

Yorumlar