Hayırseverlerin yaptırdığı meslek lisesine jandarma fidan dikti

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 175. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı askerler, 300 selvi fidanı dikti.

Google Haberlere Abone ol
Hayırseverlerin yaptırdığı meslek lisesine jandarma fidan dikti

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 175. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı askerler, 300 selvi fidanı dikti. Denizli İşadamları Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen dikim törenine Vali Abdülkadir Demir, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, öğrenciler, görevli astsubay ve subaylar katıldı.

Törende konuşan Kurmay Albay Korkmaz, “Her zaman askerin çevre dostu olduğu biliniyor. 75 hayırseverin katkısıyla yapılan okulumuzun bahçesinde ağaç olmadığını görerek, bunu ağaçlandırmanın faydalı olacağını değerlendirdik. Bunu kendi imkânlarımızla dikerek, uzun yıllar bir eserimizin olmasını istedik.” dedi. Vali Demir ise Denizli’nin sanayi şehri olması dolayısıyla teknik ve endüstri meslek liselerinin çok önemli olduğunu vurguladı. Demir, “İstihdam konusunda önemli ihtiyaç var. Burada gençlerimizin iyi yetişmiş, meslek edinerek okulu bitirmiş olması bizim açımızdan önemli. Dolayısıyla bu okul, örnek bir çalışma oldu. 2014 yatırım programına, burada da iki atölye girdi. Yaklaşık 6 milyon lira değerinde yatırım yapılacak. Okullar sadece binalarıyla değil, çevreleriyle de önemli. Bu çalışma semboliktir ama çok önemlidir.” diye konuştu. Ardından Vali Demir, Alay Komutanı Korkmaz, diğer protokol üyeleri ve askerler, selvi fidanlarını dikti. CİHAN

Yorumlar