Hayırsever işadamından Şabanoğlu İÖO'na 4 derslikli ek bina

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Şabanoğlu İlkokulu hayırsever işadamının yaptırdığı 4 derslik ek binasıyla derslik sıkıntısını giderdi. Okul yeni eğitim öğretim yılında, öğrencilerine daha rahat sınıflarda eğitim imkanı...

Google Haberlere Abone ol
Hayırsever işadamından Şabanoğlu İÖO'na 4 derslikli ek bina

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Şabanoğlu İlkokulu hayırsever işadamının yaptırdığı 4 derslik ek binasıyla derslik sıkıntısını giderdi. Okul yeni eğitim öğretim yılında, öğrencilerine daha rahat sınıflarda eğitim imkanı sunacak.

    3 derslikte birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim veren Şabanoğlu İlköğretim Okulu, 8 yıl sonra hayırsever işadamının desteği ile müstakil sınıflara kavuştu. 8 yıl önce mahalli imkanlarla 3 ek derslik yapılan Şabanoğlu İlkokulu’na 5 yıl aradan sonra 4 derslik, 1 çok amaçlı salon, kalorifer dairesi ve tüm okula kalorifer tesisatı yaptırıldı. Ek binanın büyük bir bölümü hayırsever iş adamı Yiğit Tören tarafından kalan kısmı ise İl Özel İdaresi tarafından tamamlandı.

    Okul Müdürü Halil Vural, 8 yıl önce birleştirilmiş sınıflı 3 derslikte eğitim verirken şimdi 10 derslikli teknolojik alt yapısı tamam müstakil sınıflarda eğitim vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Başta Yiğit Tören ve tüm emeği geçen herkese teşekkür eden Vural, İlköğretim Haftasında okula açılış töreni yapacaklarını belirtti.

    Şabanoğlu İlkokulu olan okulun ismi Nevra Yiğit Tören İlkokulu olarak değiştirildi. Ayrıca hayırsever iş adamı Yiğit tören, okul inşaatı dışında da okulun her türlü eksiğini tamamlamaya bundan sonra da hazır olduğunu belirtti.

CİHAN

Yorumlar