Hayırsever Ahmet Bekli 20 derslikli okul yaptırıyor

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 20 derslikli okulun yapımını üstlenen hayırsever Ahmet Bekli ile protokol imzaladı. Vali Düzgün, düzenlenen imza töreninde, Kayseri’nin hayırseverlik konusunda örnek bir kent olduğunu söyledi. 20 derslikli okul...

Google Haberlere Abone ol
Hayırsever Ahmet Bekli 20 derslikli okul yaptırıyor

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 20 derslikli okulun yapımını üstlenen hayırsever Ahmet Bekli ile protokol imzaladı.

Vali Düzgün, düzenlenen imza töreninde, Kayseri’nin hayırseverlik konusunda örnek bir kent olduğunu söyledi. 20 derslikli okul yaptıracak hayırsever Ahmet Bekli’nin bugüne kadar başta eğitim kurumları olmak üzere pek çok hayır işi gerçekleştirdiğini belirten Vali Düzgün, “Ahmet bey, gençlerimizin vatanına milletine bağlı faydalı birer nesil yetişmesi için kazandıklarını eğitime vakfetmiş bir insan. Bu değerli katkısı için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yapılan okulda öğrencilerimiz yetiştikçe, onunda hayır defteri kapanmayacak, herkes gibi bu dünyayı terk etse bile inşallah hayırları onun adına yazılmaya devam edecek. Buradan yetişen her çocuk, onların çocukları, torunları olacak ve Ahmet Bey’i hayırla, dua ile yâd edecekler. Kendi nesline de güzel bir örnek olmuş olacak. Bu davranışı için ben kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hayırsever Ahmet Bekli de bugüne kadar Kur’an kursları ve fen lisesi yapımı gibi pek çok hayır işini yaptığını belirterek, Allah’ın rızasını gözeterek yaptığı ve yapacağı hayır işlerinin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Vali Düzgün, Hayırsever Ahmet Bekli ile İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, okulun yapımına ilişkin protokolü imzaladı.

Hisarcık Mahallesi’ne yaptırılacak 20 derslikli imam-hatip lisesinin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. CİHAN

Yorumlar