Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda Çanakkale Türküsü duyuldu

Zonguldak Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevi Bağlama Topluluğu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99.

Google Haberlere Abone ol
Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda Çanakkale Türküsü duyuldu

Zonguldak Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevi Bağlama Topluluğu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıldönümü dolayısıyla Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda ‘Çanakkale Türküsü’nü seslendirdi.

Ereğli Belediyesi'nden yapılan açıklamada Cumhuriyet Halkevi Bağlama Topluluğu'nun 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yılı dolayısıyla Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda Anma etkinliği düzenlendi ifade edildi. Cumhuriyet Halkevi Bağlama Topluluğu Şefi Mehmet Ali Ürkmez ile birlikte 45 kursiyer Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda ‘Çanakkale Türküsü’nü seslendirerek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Şef Mehmet Ali Ürkmez, böyle bir etkinliği uzan zamandır planladıklarını belirterek “Haydarpaşa’yı bir kalp 10. Yıl marşında geçen demir ağları da Anadolu’nun damarları olarak gördük bu ruhu Haydarpaşa’dan tüm Anadolu’ya göndermek istedik. Uzun süredir bu projeye hazırlanıyorduk. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve Kdz.Ereğli Belediyesi’ne ve Başkanımız Halil Posbıyık’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi. CİHAN

Yorumlar