"Hayatımın en anlamlı doğum günü hediyesini umreye giderek aldım"

Konya’nın Akşehir ilçesinde ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışmasına katılarak birinci olan Merve Şenkılınç, (18) yarışmadan umre hediyesi kazandı. Umre’den dönen Şenkılınç, ‘’Umre hediyesi kazandığımı doğum günümde öğrendim....

Google Haberlere Abone ol
"Hayatımın en anlamlı doğum günü hediyesini umreye giderek aldım"

Konya’nın Akşehir ilçesinde ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışmasına katılarak birinci olan Merve Şenkılınç, (18) yarışmadan umre hediyesi kazandı. Umre’den dönen Şenkılınç, ‘’Umre hediyesi kazandığımı doğum günümde öğrendim. Bu hediye 18 yıldır aldığım en anlamlı doğum günü hediyesiydi.’’ dedi.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığın Herkes O’nu Okuyor kampanyasında umre hediyesi kazanan Merve Şenkılınç, yarışmaya Reşit Haylamaz’ın ‘Gönül Tahtımızım Eşsiz Sultanı Efendimiz’ kitabını okuyarak hazırlandığını belirtti. Kitabı okurken hep Mekke ve Medine’yi görme hayaliyle okuduğunu kaydeden Şenkılınç, "Yarışmayı kazandığımı öğrendiğimde doğum günümdü, o kadar mutlu oldum ki 18. yaş günümde hayatımın en anlamlı doğum günü hediyesini aldım. Umre yoluna koyulduğumda, kitabı okurken kafamda canlandırdığım Mekke’yi Medine’yi ve Kâbe’yi gerçekten görecektim. Çok heyecanlıydım. 8 günlük dolu dolu inanılmaz bir umre yaşadım. Maneviyatı güçlü rehberlerimiz eşliğinde yaptığımız umre ziyaretinde hem kampanyada edindiğimiz bilgileri pekiştirdik hem de umre ziyaretimizi yapmış olduk.’’ ifadelerini kullandı.

Umre dönüşü arkadaşlarının ‘umre nasıl geçti’? sorusuna ‘oralar anlatılmaz yaşanır’ cevabını verdiğini aktaran Şenkılınç, "Artık her sene yarışmalara katılarak oraları tekrar takrar görmek istiyorum. Yarışmayı organize eden Peygamber Yolu Derneği ve Akşehir’deki yarışmayı düzenleyen Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar